Nuci-aperitiv cu crema de branza si verdeata

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2015 | 6300 vizualizari

 

Pentru "Pachetelul vesel" va propun si niste nuci-aperitiv cu branza pufoasa cu smantana si verdeata ca tare bune mai sunt.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 130 g faina;
  • 70 g branza de vaca;
  • 30 g unt;
  • 20 g smantana;
  • un ou.
  • Umplutura:
  • o cutie cu branza pufoasa cu smantana de la Delaco (140 g);
  • 3 fire de ceapa verde;
  • un fir de marar.
  • In plus:
  • o forma speciala pentru nuci si ulei pentru ungerea acesteia.
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuci-aperitiv cu crema de branza si verdeata:

Formarea nucilor:

Se amesteca toate ingredientele pana ce se formeaza un aluat tare, dar putin lipicios. 

Se unge fora de nuci cu ulei si se pune la incins la flacara aragazului.

Se formeaza din aluat bilute, care se pun in forma si se coc pe ambele parti. Se procedeaza asa pana cand se termina aluatul.

La nucile formate, coapte, se indeparteaza surplusul de aluat cu un cutit cu lama foarte subtire.

Umplutura:

Se pune crema de branza intr-un castron, peste care se pune ceapa verde taiata rondele si mararul tocat si se amesteca. Se umple fiecare jumatate de nuca cu acest amestec, apoi se lipesc cate doua jumatati pentru a forma o nuca.

 

TIPS-URI

1

Se pot tine intr-o punga pentru a se inmuia un pic aluatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nuci-aperitiv cu crema de branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta in straturi ("Taci si inghite" - Multicooker)