Nuggets de Pui

de Alina26 in Pui, 27 Iun 2013 | 11514 vizualizari

 

Nuggets de pui sunt ca niste piftelute de piept de pui,dar mai bune,trecute prin pesmet si apoi prajite sau la cuptor.
Nuggets de piept de pui sunt un clasic american de fast-food:un fel de mancare foarte gustosi care ii vor incanta pe copii,dar si pe adulti mai mancaciosi.

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 80 g paine
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 ceapa
  • 2 lg sos de soia
  • 1 lg de mustar
  • sare
  • Pentru Prajit:
  • 80 g faina
  • 80 g lapte
  • 1 ou
  • 1 lg ulei de masline
  • 1 lg de parmezan ras
  • 200 g pesmet
  • sare
  • ulei pentru prajit (eu am folosit de floarea soarelui)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuggets de Pui:

1.Am spalat pieptul de pui  si l-am taiat cuburi.Am tocat ceapa mai mare.Am taiat painea bucatele.Usturoiul l-am tocat mai marunt.

2.Intr-un robot puneti carnea,paine,ceapa,usturoiul,sos-ul de soia.mustarul,sare si le dam pe toate prin robot pana se amesteca bine pana devine ca o compozitie de piftelute.

3.Intr-un bol si cu ajutorul unui tel amestecam faina si laptele,adaugam oul si continuam sa mestecam.Am pus parmezan,o lingura de ulei de masline,mestecam.Potriviti de sare.

4.Incepeti sa ii modelati cu mainile umezite.Trebuie sa va iasa cam 30 de nuggets.

5.Incingeti o tigaie cu ulei de floarea soarelui.Cu ajutorul unei furculite bagati pe rand cate un nugget in compozitia obtinuta mai sus,apoi in pesmet si incepeti sa ii prajiti.

6.Cand s-au prajit ii scoateti pe servetele sa absoarba excesul de ulei.

Serviti nuggets pe pui inca calzi.

 

TIPS-URI

1

Puteti sa ii faceti si la cuptor,la 180° pentru 15-20 de minute,pana se rumenesc.

2

O data ce s-au racit puteti sa ii congelati si sa ii scoateti cand aveti nevoie,incalzindu-i in cuptor cald la 180° pentru cateva minute.

3

Puteti folosi si piept de curcan.

4

Daca nu aveti un robot puteti folosi o masina de tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nuggets de Pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crochete de pui cu garnitura de orez negru