Nutella Cheesecake

de mary993 in Prajituri, 15 Apr 2014 | 7631 vizualizari

 

Reteta am primit-o de la o fosta profesoara de-a mea.Nu stiu de unde o luase ea dar a avut multe distriburi pe facebook zilele acelea in Decembrie.Dupa o saptamana hotarasem sa o fac si eu.fft buna!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr biscuiti digestivi sau petit beurre
  • 75gr unt moale lasat la temp.camerei
  • 400gr Nutella
  • 100gr migdale sau nuci
  • 500gr branza philadelphia
  • 60 gr zahar pudra
  • bomboane ptr decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nutella Cheesecake:

Se macina biscuiti si se framanta cu untul si 25 gr din nuci sau migdale.Se preseaza intr.o forma rotunda.

Intre timp se bate cu mixerul nutella si branza impreuna cu zaharul.Se pune crema peste baza si se decoreaza cu restul de migdale sau nuci si bomboane.se lasa 2/3 ore la frigider apoi se serveste.

TIPS-URI

1

baza va sfatuiesc sa o tineti in cuptor 10 min apoi in frigider.Reteta spune fara coacere iar eu am facut dupa reteta dar cand taiam din ea se sfarama prea tare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nutella Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Red velvet cheesecake