O intalnire delicioasa intre visine si lichior de oua

de Cris2711 in Dulciuri, 20 Feb 2016 | 3110 vizualizari

 

Din seria deserturi rapide, delicioase  si binevenite dupa o masa copioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. branza de vaci
  • 100 ml lapte
  • 200 ml smantana lichida
  • intaritor de frisca
  • 50 gr. miere
  • 2 linguri de zahar
  • 100 ml lichior de oua
  • ca 400-500 gr visine din compot
  • 1 zahar vanilat sau pastaie de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA O intalnire delicioasa intre visine si lichior de oua:

Intr-un castron se mixeaza branza de vaci,laptele,mierea,vanilia si lichiorul de oua,pana se obtine o consistenta cremoasa.

Smantana lichida se mixeaza cu intaritor de frisca si 2 linguri de zahar.

In pahare de desert se orneaza intai cu crema de branza de vaci ,peste se presara visine apoi se orneaza cu frisca,din nou visine iar deasupra inca un strat de crema de branza de vaci cu lichior de oua.

Se da la rece ,circa 3 ore.

 

TIPS-URI

1

se orneaza dupa preferinte -cu fructe sau ciocolata rasa

2

in crema de branza se poate pune si vanilie din pastaie

3

se poate orna si cu putin suc din compotul de visine

Daca ti-a placut reteta noastra "O intalnire delicioasa intre visine si lichior de oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

Corinuta 1

26.02.2016, 14:51

Cris2711 1

26.02.2016, 20:52

Corinutza mea draga

DeliciidelaM 1

10.04.2016, 07:19

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pavlova