Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Imi plac provocarile si nu le pot rezista, asa ca am acceptat sa pregatesc cate ceva pentru o petrecere de Craciun in care se imbina mai multe elemente, teatru de papusi, cu o poveste in ton cu vremea, surprize culinare si multe altele.....
Mai intai, am pregatit compozitia. Am omogenizat branza dulce cu branza de oaie si untul moale si le-am dat la frigider peste noapte. Tot seara, am fiert morcovii de dimensiuni diferite, i-am fiert mai al dente, sa-i pot taia ca sa pot forma palaria omuletilor. Dimineata, mi-am pregatit ''recuzita'' am taiat stelute din ardei rosu, stelute pe care le-am folosit ca baza sa sustina omuletii sa nu alunece pe frigaruie, mi-am taiat din masline ochisori si nasturi, din morcov nas si din ardei gura. Apoi am trecut la asamblat. Am format bilute din compozitia de branza, le-am tavalit prin nuca de cocos sa imite zapada, apoi am trecut la decorarea oamenilor de zapada. Se dau la rece pana se servesc.
1
painea rotunda o invelim in hartie colorata si o folosim ca baza sa infigem frigaruile cu oameni de zapada.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult