Ochiuri cu cascaval

de Lau in Vita, 21 Iun 2014 | 951 vizualizari

 

Multumesc Gaby pentru reteta,o reteta simpla dar foarte buna,am modificat putin reteta,

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 140 g cascaval
  • patrunjel verde
  • 2 felii pulpa de vita (pregatita la grill)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ochiuri cu cascaval:

Intr-o cratita adaugam 2 l de apa, putina sare si 3 linguri otet, punem la foc. Ouale le spargem pe rand intr-un bol si adaugam in apa care fierbe, lasam sa fiarba 3 minute. Le scoatem si le asezam intr-un vas termorezistent uns cu unt.

Intre timp, cat fierbe apa pregatim sosul Bechamel: intr-o cratita adaugam untul, cand s-a  topit adaugam faina si amestecam. Lasam cca 2 minute pe foc dupa care luam cratita de pe foc si adaugam treptat laptele amestecand continuu ca sa nu faca cocoloase

Punem vasul din nou pe foc si amestecam pana ce se ingroasa sosul, potrivim de sare, piper,nucsoara dupa gust, adaugam jumatate de cascaval dat prin razatoare, putin patrunjel verde tocat marunt si amestecam

Adaugam bucatile de carne in tava, sosul pregatit si deasupra adaugam restul de cascaval ras

Dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos deasupra.

 

RETETA IN IMAGINI

Ochiuri cu cascaval-0
Ochiuri cu cascaval-1
Ochiuri cu cascaval-2
Ochiuri cu cascaval-3
Ochiuri cu cascaval-4
Ochiuri cu cascaval-5
Ochiuri cu cascaval-6

COMENTARII (12)

Lau 1

21.06.2014, 21:49

Rocsi 1

21.06.2014, 22:24

Super!

Lau 1

22.06.2014, 14:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04