Ochiuri in rosii invelite cu prosciutto

de kamy in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2010 | 7281 vizualizari

 

Pentru ca Sabina vroia oua,am facut reteta asta inspirandu-ma de la...alive &cooking

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 champignon mari
  • 3 rosii mari
  • 9 felii prosciutto
  • ulei
  • sare,piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ochiuri in rosii invelite cu prosciutto:

Am facut focul la cuptor pe 250 gr.

Rosiile le-am bagat in apa clocotita 1 sec.si le-am decojit dupa care am taiat ca un capacel si le-am scobit.

Intr-o tava am pus hartie de copt si am asezat cele 3 felii de prosciutto in forma de T toate plecand din acelasi punct.peste am pus rosia in care am asezat cu grije oul crud,am pus sare,piper si am acoperit cu feliile de prosciutto.Am picurat cativa stropi de ulei si am dat tava la cuptor (250 gr.)pt.10 min.

Intr-o tigaie am pus 3 lg.ulei si am calit usor ciupercile taiate julien(cca 1 cm grosime)dupa care le-am sarat si piperat.

Pe o farfurie am asezat ciupercile in forma de floare si deasupra ...rosia.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri in rosii invelite cu prosciutto" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pipérade basquaise