OM DE ZAPADA

de popagabidej in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2009 | 19617 vizualizari

 

Chiar daca este primavara, arata bine acesti omuleti de zapada in orice sezon.
Hai sa vedem:

 

INGREDIENTE

  • 10 oua fierte tare
  • 1 pate de ficat
  • sare, piper
  • frunze patrunjel
  • 100 g branza burduf
  • 20 g crema unt
  • masline negre fara sambure
  • boabe piper, morcov
  • maioneza (sau sos tartar)
 
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA OM DE ZAPADA:

Cantitatile se stabilesc in functie de nr. de persoane, 1 ou/pers. Se taie ouale fierte in doua, se scot cu grija galbenusurile si se piseaza marunt.

Amestecam galbenusurile cu pate, putina maioneza, sare, piper si se umple jumatatile de ou care se pun pe platou cu umplutura in jos in putina maioneza sau sos tartar (maioneza+ceapa verde+castraveciori murati taiati marunt+ smantana).

Din branza, crema unt, sare si piper, facem o pasta de branza si formam bilute. Cu o scobitoare , fixam bilutele pe ou. Punem cate o jumatate de maslina pe post de palarie. Din doua boabe de piper facem ochi, din morcov, nas. Punem frunze de patrunjel in jurul bilutei de branza, ca un guler.

Este un aperitiv foarte aspectos de care se vor minuna toti.

Daca ti-a placut reteta noastra "OM DE ZAPADA" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Criss 1

03.12.2011, 05:36

Foarte frumosi omuletii tai!

Ubulika 1

03.12.2011, 08:16

ce mortali sunt!!!!
p.s sunt de acord cu miha) lenea e mare la mine

babi5 1

14.12.2014, 15:42

arta culinara

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv