Omiduta

de -Miti- in Prajituri, 3 Mai 2011 | 1332 vizualizari

 

Din colectia mea de Cute Food.

 

INGREDIENTE

  • Pentru briose:
  • 2 cup faina
  • 3 lingurite praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 3/4 cup zahar
  • 1 ou
  • 1 cup lapte
  • 1/4 cup ulei vegetal
  • Pentru asamblare:
  • frisca 250 ml
  • M&M's
  • 2 bucatele de ciocolata pentru antene
  • colorant alimentar rosu si albastru
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omiduta:

Intr-un bol se pun faina,zaharul,praful de copt si sarea.

Se amesteca oul,laptele si uleiul si se adauga peste faina.

Se amesteca cu o furculita foarte usor,chiar numai pana e incorporata faina.

Daca amestecati prea tare o sa aveti briose lasate si necoapte.

Se tapeteaza forma sau se pun foile pentru briose.

Se dau la cuptorul preincalzit cam 25 minute sau pana cand iese scobitoarea curata.

Se bate frisca si se adauga colorant alimentar pana obtinem culoarea dorita.

Se aplica frisca pe briose si se decoreaza cu bombonelele.

Se pun antenele.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Omiduta-0
Omiduta-1
Omiduta-2

COMENTARII (33)

Cris2711 1

04.05.2011, 18:40

mirela0911 1

04.05.2011, 22:34

Ce simpatica e omiduta iar fetitza frumoasa foc

cati 1

05.05.2011, 14:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04