Omleta

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2013 | 2966 vizualizari

 

Am vazut dar nu stiu unde?aceasta omleta oricum provenienta asiatica este un pic deosebita prin modul de a prepara cat si unele ingrdiente.O sa vedeti despre ce este vorba;

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • sare si piper dupa gust
  • 3 linguri coniac
  • mirodenii (boia,cimbru seminte,maghiran uscat)
  • ulei 2 linguri
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta:

Cele 5 oua se pun intr-un castron se adauga sare dupa gust si se bat bine cu o furculita. Ce inseamna bine? Adica aproximatix 2 minute si apoi se adauga restul de ingrediente.

In prima faza uleiul se pune la incins intr-o tigaie putin mai mare ca dimensiune si se lasa sa se incinga bine, se da deoparte pentru cateva secunde si cu un polonic punem o parte din ouale batute adica un strat ceva mai gros. Se va praji omleta si pe o parte si pe cealalta parte dupa care tot in tigaie se ruleaza ajutandu-ne de o paleta ca pe o clatita lasand-o in tigaie dar in partea din fata noastra.Tot cu polonicul se ia din compozitie si se pune in tigaia incinsa (fara ulei). Cu paleta se ridica de la mijloc clatita din tigaie ca ouale de la urmatoarea omleta se se duca si acolo. De aceasta data omleta se va praji doar pe o parte rulandu-se si aceea tot cu clatita ramasa in tigaie deci asa vom proceda cu toata cantitatea de oua preparate pentru omleta.

Imi pare rau ca nu am putut face poze mai multe la toate etapele dar eu cred ca ati inteles.

Pofta buna

TIPS-URI

1

Din aceasta omleta pe care eu am taiat-o fideluta adica a rezultat niste taietei pe care i-am folosit la ciorba de salata si care urmeaza sa o prezint mai jos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

AnyCostescu 1

22.01.2013, 11:04

MotanLaOale 1

22.01.2013, 13:14

Sim0na 1

22.01.2013, 21:56

cred ca-i tare gustoasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta delicioasa(reteta video)