Omleta

de marianascarlat in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2013 | 2094 vizualizari

 

Pentru ca mofturosul meu refuza mereu omleta, m-am hotarat sa fac una mica doar pentru mine.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 30g kaiser
  • 30g unt
  • 70g branza telemea de oi
  • 2 fire ceapa verde
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta:

Intr-un castron am batut usor un ou mare de la tara, am adaugat putin piper si branza rasa pe razatoarea mica. ceapa tocata potrivit de mare si le-am amestecat putin. Sare nu am folosit pentru ca branza era destul de sarata si eu n-am voie sa mananc sarat.

Intr-o craticioara pe care pot sa o bag in cuptor, am pus untul si l-am pus la topit pe ochiul mic de la aragaz. Am adaugat kaiserul taiat fasiute, l-am lasat 2-3 minute sa se caleasca putin, timp in care am amestecat mereu in craticioara. Am stins focul aragazului si am pus in craticioara si oul amestecat cu branza si ceapa, am amestecat un pic si am bagat craticioara in cuptorul deja incins la 200 de grade.

Dupa 10 minute omleta mea era gata!

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Sigur ca e o portie mica, asa ca pentu mine, dar voi puteti pune mai multe oua, mai multa branza si mai mult kaiser sau sunca, carnati etc.

2

o salata de primavara e excelenta langa omleta asta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Maki & Californian Rolls