Omleta combinata ”asubana”

de asubana in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2011 | 1352 vizualizari

 

Omleta se serveste ca atare, fierbinte sau la temperatura camerei, cu diverse salate sau muraturi

 

INGREDIENTE

  •  2-3 oua ,
  • 5 ciuperci,
  • 1 ardei gras  rosu,
  • rosii,
  • 1ceapa cat o nuca,rosie sau verde,
  • 100 grame sunca (sau muschi tiganesc), 
  • sare, piper,
  • 100g cascaval.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta combinata ”asubana”:

- se incinge bine tigaia de preferabil sa fie de tefal,

-se adauga sunca in fasii sau cuburi mici, jumatate din rosie, ciupercile felii subtiri, ardeii si ceapa julienne,

-se lasa sa se patrunda bine pana se formeaza un sos de la rosii, ardei si sunca.

-intre timp bateti ouale ,adaugatle in tigaie si reduceti focul .

-potriviti dupa gust cu  sare si piper .

-rumeniti omleta in tigaia acoperita.

Nota: Desprindeti cu o lingura de lemn marginea omletei pentru a permite oului moale, de deasupra, sa se scurga dededesubt, in partea incalzita a tigaii. Dupa ce s-a legat, puteti intoarce omleta folosind o farfurie sau capacul. Adaugati un strat din cascavalul dat in prealabil prin razatoarea cu dintii mici. Decorati cu rosia ramasa sau presarati un amestec de patrunjel cu marar verde.

       ”asubana” va ureaza pofta buna!


 

 

COMENTARII (8)

LUK 1

06.03.2011, 15:18

MotanLaOale 1

07.03.2011, 09:04

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 21:31

interesant

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D