omleta cu afumatura

de pana_luminita in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2009 | 4118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 g branza
  • 150 g costita
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA omleta cu afumatura:

Costita este taiata bucatele mici si este prajita , branza o pasez si o amestec cu cele trei oua . Apoi adaug  si costita care am prajit-o , tot amestecul il pun in tigaie si prajesc pe ambele parti omleta pana prinde culoarea aramie

Daca ti-a placut reteta noastra "omleta cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Micul dejun pentru campioni