Omleta cu avocado la Multicooker

de Miha in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2013 | 4181 vizualizari

COMENTARII (25)

Corinuta 1

09.11.2013, 19:42

wow! buna fu?

- Andreea - 1

09.11.2013, 19:46

Miha...imi amintesc cu haz de faza cu avocado la tine pe blog ...

- Andreea - 1

09.11.2013, 19:46

Cred ca-i tare buna omleta

nadea68 1

09.11.2013, 19:47

Corinuta 1

09.11.2013, 19:55

Ce faza mai Andreea? Ia zi-ne sa radem si noi!

MotanLaOale 1

09.11.2013, 20:16

Constelatialeu 1

09.11.2013, 20:16

Iar umbla cucul liber pe aici..

- Andreea - 1

09.11.2013, 20:27

Scrisese unul parca cum ca ceva publicat cu avocado e de fitze

Miha 1

09.11.2013, 20:29

da ma... imi permit sa fac retete cu avocado, ca doar castig bani din blog...

Rocsi 1

09.11.2013, 20:35

Mitinita 1

09.11.2013, 20:45

iar ai dat de bani ) mai incet cu avocado ala ca-i scump

Valclaudia 1

09.11.2013, 21:28

excelenta!

laura_n 1

09.11.2013, 21:48

avocado...hmmm, arata misto, dar..scump

Krystyan Trendy 1

09.11.2013, 22:07

foarte buna

diaconta 1

09.11.2013, 22:53

ce sa zic,arata fain dar cu avocado n-am mancat

RuxyRux 1

09.11.2013, 23:51

Miha...asta sigur ai preparat-o pentu mine la micul dejun scumpa mea! Imi place mult!

Dana_Retetegg 1

10.11.2013, 00:00

Lia_ 1

10.11.2013, 06:23

mi-e cam frica de avocado asta. inca nu l-am prins

Panacris 1

10.11.2013, 08:42

Sylvia 1

10.11.2013, 12:36

super buna trebuie sa fie, avocado din pacate nu este folosit inca cat ar trebui in Romania, este un izvor de grasimi bune si de sanatate

Miha 1

10.11.2013, 13:07

multumesc

Miha 1

10.11.2013, 13:11

Prima mea experienta cu avocado n-a fost una tocmai fericita, apoi multa vreme l-am ocolit. Acum nu-mi lipseste din casa, imi place tare mult.

Cand n-am chef de gatit, il pasez cu furculita, il amestec cu niste usturoi si ulei de masline, eventual si o rosie cubulete si mananac pana ma bat pe burta! E tare bun!

Cris2711 1

10.11.2013, 13:12

Pana ma bat pe burta)

Panacris 1

29.11.2013, 09:50

”Cand n-am chef de gatit, il pasez cu furculita, il amestec cu niste usturoi si ulei de masline, eventual si o rosie cubulete si mananac pana ma bat pe burta! E tare bun!”

Panacris 1

29.11.2013, 09:50

Pănă la urmă nu-i așa de scump, am găsi cu 2 lei bucata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitel in crusta crocanta, la Multicooker