Omleta cu branza si marar

de VERONICA2607 in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2012 | 798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 50 gr branza telemea
  • 2 linguri marar verde 
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu branza si marar:

  Ouale se bat ca de omletasi se adauga branza data pe razatoarea mare si mararul taiat fin.Se pune uleiul la incins intr-o tigaie, cand este gata incins se pune compozitia pentru omleta. Se lasa 2 minute apoi incercam sa o intoarcem....vom vedea ca nu prea reusim sa o facem asa frumoasa ca o clatita...din cauza branzei. Amestecam in ea pana va fi gata facuta. Mie imi place s-o servesc cu mamaliguta rece.

 

TIPS-URI

1

omleta cu branza

COMENTARII (9)

Sim0na 1

20.02.2012, 10:30

Sunt fan omlete, deci... vin la masa!

Lau 1

20.02.2012, 13:20

bun

VERONICA2607 1

20.02.2012, 18:36

hai..grabeste=te Simona

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41