Omleta cu brinza si marar

de liana_geicu in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2009 | 3026 vizualizari

 

pentru aceasta omleta m-am inspirat din rulada facuta de "Bucataras"....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 50 ml lapte
  • marar
  • 4 felii de branza de vaca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu brinza si marar:

Am batul ouale cu un praf de sare, am adaugat laptele si mararul tocat marunt. Am pus putin ulei in tigaie si cand s-a incins am pus omleta si am intins-o uniform pe toata suprafata tigaii. Cand s-a facut pe prima parte, am intors-o usor cu o paleta ca ca sa nu se rupa.

Am rasturnat omleta pe o farfurie, am ras cascaval si apoi am adaugat felii de branza si am rulat-o.

Am taiat rulada felii si am servit cu rosii, castraveti si masline.

 

TIPS-URI

1

Omleta se coace la foc mic pentru ca este groasa si trebuie sa se coaca bine, dar sa nu se arda.

COMENTARII (8)

luminita20_2006 1

02.12.2009, 20:39

faina reteta

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:10

interesanta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S