Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor)

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2014 | 59093 vizualizari

 

Reteta o vazusem mai demult la tv...mi s-a parut interesant si pot spune ca e atit de buna si satioasa.Merge de minune ptr pranz sau de ce nu,pentru o cina usoara.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 4 cartofi mici
  • 1\2 ardei gras verde
  • 6 felii mozzarella ( 125 gr)
  • 50 gr parmezan ras
  • menta
  • patrunjel proaspat
  • sare
  • piper
  • ulei ( pentru prajit)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor):

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem cuburi mai mici ca marime.

Incingem putin ulei intr-o tigaie si punem cartofii la prajit pana se rumenesc frumos.Cand sunt aproape gata adaugam jumatatea de ardei gras taiata fasii.Amestecam cu o spatula de lemn .

Separat batem ouale spuma cu ajutorul unui tel cat sa se amestece intre ele albusurile cu galbenusurile.

Adaugam in bol , sare,piper,menta si parmezan.Amestecam bine toate ingredientele.

La sfarsit adaugam cartofii prajiti impreuna cu ardeiul gras.

Tapetam o forma pentru cuptor cu hartie de copt .Daca nu aveti hartie de copt,ungeti forma cu unt.

Punem in forma jumatate din compozitia cu oua.Asezam feliile de mozzarella si turnam restul de compozitie.

Patrunjelul il spalam,il tocam marunt si il asezam pe suprafata omletei.

Dam forma la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 15 minute.

Este la fel de buna atit calda cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

- Andreea - 1

19.06.2014, 21:33

Anda...sincera sa fiu eu am mancat si altceva in acea zi ...nu sunt genul care sa ma intereseze caloriile cand vreau sa maninc ceva bun !

babi5 1

03.08.2014, 13:40

- Andreea - 1

30.08.2014, 10:12

Babi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta aperitiv