Omletă cu ciuperci

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2013 | 1025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ouă,
  • 4 ciuperci champignon,
  • 4 linguri lapte,
  • 1 lingură unt sau 2 linguri ulei vegetal,
  • sare, piper negru proaspăt măcinat,
  • 2 linguri cașcaval ras.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă cu ciuperci:

Ciupercile se curăță cu o perie sau un șervet de hârtie și se taie felii - eu de data asta nu le-am mai spălat ;) și am constatat că sunt mult mai gustoase.  Acum contează de unde le cumpărați - să aveți încredere că sunt ambalate în condiții igienice. Într-un castron batem cu un tel cele 4 ouă cu laptele. Condimentăm cu sare și piper. Încingem o tigaie care nu lipește. Topim untul și adăugăm ciupercile în tigaie, aranjându-le pe toată suprafața. Lăsăm 1 minut să se călească, apoi adăugăm ouăle bătute. În cazul în care nu doriți să o întoarceți acoperiți cu un capac, dar este riscant să o ardeți. Fiind pentru 2 persoane, se poate tăia pe jumătate și întoarce mult mai ușor fiecare parte :) Se servește imediat cu cașcaval ras deasupra - acesta se topește imediat cum se presară.

 

RETETA IN IMAGINI

Omletă cu ciuperci-0
Omletă cu ciuperci-1

COMENTARII (14)

simona72 1

20.03.2013, 19:52

place

Satisfyyourcravings 1

20.03.2013, 22:05

Tare mult îmi place rețeta ta!

diana_k 1

21.03.2013, 10:23

foarte buna omleta cu ciuperci

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04