Omleta cu ciuperci la cuptor

de Miha in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2014 | 7045 vizualizari

 

Pentru ca acus e week-end si pentru ca poate aveti alte activitati decat cele legate de bucatarie va propun sa incercati aceasta reteta de omleta cu ciuperci. Se face rapid si pe langa faptul ca este delicioasa, este si satioasa. Ce sa-ti doresti mai mult? :) Si daca la preparare te vei ajuta de Salat Chef Smart cu siguranta vei iesi in castig. De timp, evident! ;)

 

INGREDIENTE

  • ~250 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • sare si piper
  • 3 oua
  • 100 g mozzarella
  • 100 g cascaval
  • verdeata (cateva frunze de patrunjel si marar am folosit eu)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci la cuptor:

Ciupercile se curata de coaja, se spala si se taie cu ajutorul Salad Chef Smart, forma cu lamele multiple pentru taiat cubulete.

  • Curatatul ciupercilor de coaja este o optiune pur personala. Daca voi nu vreti sa le curatati nu e absolut nici o problema, ba din contra, chiar mai castigati niste timp sarind peste acest pas

Ceapa se curata si se taie cu aceeasi forma cu care am taiat si ciupercile. Usturoiul se toaca marunt.

Incincem putin ulei intr-o tigaie si punem ciupercile, usturoiul si ceapa la calit, amestecand frecvent.

Cand a scazut toata zeama lasata de ciuperci, dam deoparte. Punem sare si piper dupa gust.

Repartizam ciupercile in vase mici de ceramica (daca dorim sa facem portii individuale) sau intr-un vas mai mare.

Ouale le batem bine cu un praf de sare, apoi adaugam cascavalul si mozzarela, taiate cubulete cu ajutorul Salad Chef Smart. Punem si verdeata, dupa plac.

Turnam aceasta compozitie in vase, peste ciuperci si dam la cuptor la foc mediu, pana omleta este rumena deasupra.

Pofta buna!

Puteti comanda Salad Chef Smart de pe www.iteleshop.ro

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ciuperci