Omleta cu ciuperci si marar

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2010 | 1344 vizualizari

 

daca tot a fost ziua ciupercilor.......................am dat cu ciuperci nu gluma

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci champinion
  • 6 oua
  • sare
  • marar proaspat 1 legatura (mai mica)
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 feliuta de ardei rosu
  • 1 lingura ulei masline
  • 10 masline negre fara sambure-decor
  • 10 rosi chery-decor
  • ardei rosu copt-decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci si marar:

Se curata ciupercile si se taie bucatele mici (lasam 5 pt decor netaiate)apoi se calesc putin in ulei si 2 linguri sos de soia,se lasa 3-4 minute,cele 5 ramase se cresteaza sub forma de floare si se prajesc separat in putin  ulei(ideea am luat-o de la Mariana-Roberta)

Ouale se bat cu putina sare,marar tocat apoi se pun peste ciuperci,la fel si ardeiul rosu taiat cubulete mici si se lasa cu capac sa se prajeasca la foc potrivit,apoi se intoarce si pe partea cealalta

Se servest  atat calda cat si rece

Sotul meu e inebunit dupa marar

 

RETETA IN IMAGINI

Omleta cu ciuperci si marar-0
Omleta cu ciuperci si marar-1
Omleta cu ciuperci si marar-2
Omleta cu ciuperci si marar-3
Omleta cu ciuperci si marar-4
Omleta cu ciuperci si marar-5
Omleta cu ciuperci si marar-6

COMENTARII (31)

nadina73 1

03.06.2010, 17:42

julie trage o fuga

teodora 1

03.06.2010, 19:29

zi de zi iti urmaresc retetele
bravo ,mi-am facut si eu cont nou sa pot sa te mai intreb de retete daca ii cazu,eu nu ma pricep asa mult la gatit dar imi place sa mai fur cate o idee sa fac ceva bun

nadina73 1

04.06.2010, 00:21

super dora ma bucur tare mult ,abia astpt sa pap si de la tinesa pui retete

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41