Omleta cu de toate

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2014 | 4276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 3 felii branza topita Delaco
  • 200 gr telemea de vaca
  • 150 gr carnat de casa uscat
  • o jumatate ceapa rosie
  • 100 gr salam de vara
  • sare
  • piper
  • salata verde, ketchup si ridiche pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu de toate:

Intr-un bol spargem ouale, adaugam branza telemea taiata cubulete, branza topita rupta bucatele mici, carnaciorul taiat felii, salamul si ceapa rosie taiate cubulete.

Amestecam bine pana la omogenizare, adaugam sare si piper dupa gust.

Incingem bine o tigaie cu putim ulei, adaugam compozitia si lasam la foc pana prinde o crusta maronie pe spate.

Cu ajutorul unei spatule o intoarcem usor si o inpaturam in doua.

Taiem pe jumatate si mai intoarcem odata pentru a ne asigura ca este bine facuta.

O servim ca atare sau cu salata langa.

TIPS-URI

1

puteti adauga si verdeturi sau orice idee aveti ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza