Omleta cu ghebe

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 2 Noi 2015 | 629 vizualizari

 

Sezonul lor este pe sfarsite (cred :) ), insa cum am avut ocazia sa ma bucur de ele, am profitat maxim!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • o bucata de praz
  • o mana de ghebe
  • o jumatate de ardei capia rosu
  • 2 linguri cu cascaval ras
  • sare si piper dupa gust
  • cateva frunzulite de busuioc verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ghebe:

Spalam foarte bine ghebele, le scurgem de apa si le frigem pe o tava de aragaz.

Intre timp, feliem prazul si ardeiul si le calim in putin ulei. Adaugam ciupercile fripte si ouale batute spuma, condimenate cu sare si piper.

Presaram cascavalul ras si frunzulitele de busuioc.

Acoperim tigaia cu un capac si o lasam pe foc 5-10 minute.

Se serveste calda. Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Omleta cu ghebe 410464
retete culinare - Omleta cu ghebe 410465
retete culinare - Omleta cu ghebe 410466
retete culinare - Omleta cu ghebe 410467
retete culinare - Omleta cu ghebe 410468
retete culinare - Omleta cu ghebe 410469
retete culinare - Omleta cu ghebe 410470
retete culinare - Omleta cu ghebe 410471
retete culinare - Omleta cu ghebe 410472
retete culinare - Omleta cu ghebe 410473
retete culinare - Omleta cu ghebe 410474
retete culinare - Omleta cu ghebe 410475
retete culinare - Omleta cu ghebe 410476
retete culinare - Omleta cu ghebe 410477
retete culinare - Omleta cu ghebe 410478
retete culinare - Omleta cu ghebe 410479
retete culinare - Omleta cu ghebe 410480
retete culinare - Omleta cu ghebe 410481

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (15)

mirela0911 1

03.11.2015, 06:57

Perfectă la micul dejun!

Dya Daniela Andrei 1

03.11.2015, 08:51

Da!

Gherca Daniela 1

03.11.2015, 09:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21