Omleta cu gogosari

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2013 | 714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 3 felii de slanina
  • 3 gogosari
  • condimente
  • sare
  • 2 cepe
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu gogosari:

Eu am folosit gogosari din otet. Deci, mai intai ii scoatem din otet, ii spalam cu apa si ii lasam sa se scurga. Curatam ceapa o taiem bucati si o adaugam in tigaie. Taiem bucatile de slanina si le adaugam peste ceapa si le calim putin in ulei. Adaugam ouale batute bine. Le lasam sa se caleasca impreuna iar aproape la final adaugam ardei taiati marunt si condimentele. Mai lasam putin sa se caleasca si ardeii si potrivim de sare.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Omleta cu gogosari 211340
retete culinare - Omleta cu gogosari 211341

COMENTARII (10)

gaby_gabytza 1

15.03.2013, 19:30

ms mamaie

Bya Ralu 1

15.03.2013, 20:38

bun bun!

Aurelia 07_07 1

15.03.2013, 21:54

Foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D