Omleta cu legume si salam

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2015 | 3863 vizualizari

 

Omleta ... un preparat banal as spune desi combinatiile sunt atit de multe ... Perfect pentru micul dejun !
Eu am preparat pentru micul dejun o omleta cu legume si salam. Da...salamul din comert nu e chiar stralucit ptr copii dar cum nu ma incumet inca sa prepar salamul in casa incerc macar sa cumpar ceva cat mai bun. Desi fie vorba intre noi , in ziua de astazi putine alimente mai sunt cu adevarat sanatoase .

 

INGREDIENTE

  • 200 g mix mazare si morcovi baby
  • 5 oua
  • 3 linguri cu lapte
  • 2 linguri cu parmezan
  • 4 felii salam tip Ungherese
  • rosii tip datterini
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu legume si salam:

Intr-un bol punem ouale si le batem spuma cu ajutorul unui tel. 

Adaugam laptele, parmezanul, sare si piper dupa gustul fiecaruia. Amestecam bine (facem atentie deoarece vom presara sare si la legume).

Separat punem ulei intr-o tigaie si cand acesta s-a incins  punem mixul de legume (mazare si morcovi baby). Presaram sare si lasam la foc iute pana ce legumele s-au calit.

Punem ouale in tigaie facand atentie sa acoperim cat mai uniform legumele. Asezam feliile de salam si acoperim cu un capac.

Cand omleta este coapta pe o parte, o intoarcem pe cealalta parte.

Acoperim cu un capac si lasam pana ce omleta e bine coapta pe ambele parti.

Punem pe farfurie, lasam sa se raceasca putin, presaram patrunjel si servim cu rosii.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu legume si salam" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gustare surpriza cu branzeturi , fructe si mezel uscat.