Omleta cu leurda

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2011 | 2549 vizualizari

 

Pentru un mic dejun sanatos, de primavera!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • Ardei kapia rosu
  • Cascaval
  • Frunze de leurda
  • Sare
  • Piper
  • 30g unt

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu leurda:

Curatam ardeiul de seminte, ii spalam si-l taiem cubulete mici. Spalam leurda si o taiem fasii subtiri. Dam cascavalul pe razatoarea mica. Spargem si batem ouale putin cu o furculita.

Punem untul la topit intr-o tigaie, adaugam ardeii si-I calim putin, adaugam leurda, amestecam si turnam imedeiat deasupra ouale battue. Asezonam, lasam la prajit, intoarcem ompleta sip e cealalta parte, adaugam cascavalul, oprim focul si rulam omleta.

Sevim calda, alaturi de rosii si ridichi de sezon.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Omleta cu leurda 99313
retete culinare - Omleta cu leurda 99314
retete culinare - Omleta cu leurda 99315
retete culinare - Omleta cu leurda 99316
retete culinare - Omleta cu leurda 99317
retete culinare - Omleta cu leurda 99318
retete culinare - Omleta cu leurda 99319
retete culinare - Omleta cu leurda 99320
retete culinare - Omleta cu leurda 99322
retete culinare - Omleta cu leurda 99323
retete culinare - Omleta cu leurda 99324

COMENTARII (25)

lilik 1

19.04.2011, 15:25

o minunatie...f fain arata

mamaieelena 1

20.04.2011, 22:25

elena1988 1

21.04.2011, 10:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21