Omleta cu leurda

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2013 | 27727 vizualizari

 

Mie imi place foarte mult leurda!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 50g bacon
  • 50g cascaval
  • 2 linguri lapte
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 legatura leurda
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu leurda:

Ouale se bat cu laptele, sare, piper si se amesteca cu cascavalul ras.

Ceapa si leurda se curata, spala si se toaca.

Baconul se taie felii subtiri si potrivite.

Intr-o tigaie se pune uleiul si se prajeste baconul 4-5 minute pe ambele parti.

Se adauga ceapa si se caleste 2-3 minute.

Se adauga si leurda si se caleste un minut.

Se toarna si ouale cu cascaval si se lasa la foc mic sa se faca pe o parte.

Se intoarce si pe partea cealalta sa se prajeasca.

Cand este gata se ruleaza si se portioneaza.

Se serveste cu ceapa verde, rosii si castraveti dupa dorinta.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv