Omleta cu leurda, sunca si branza brie

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2013 | 988 vizualizari

 

Ce sa fie, ce sa fie?! Ceva pentru maine dimineata.. ca doar e weekend si na.. ne rasfatam cu un mic-dejun delicios: omleta cu leurda!!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 felii sunca afumata
  • cca 10 frunze leurda
  • 8 feliute branza brie
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu leurda, sunca si branza brie:

Sunca am taiat-o bucatele, leurda am tocat-o fasii, iar branza am taiat-o felii.

In putin ulei an calit sunca. Ouale le-am batut cu putina sare si piper, apoi am adaugat leurda taiata fasii. Am pus amestecul de oua peste sunca, am amestecat putin, apoi am lasat sa se prajeasca pe o parte. 

Am intors omleta, am pus branza brie, am impaturit in doua si am servit-o cu masline si paine prajita!

 

RETETA IN IMAGINI

Omleta cu leurda, sunca si branza brie-0
Omleta cu leurda, sunca si branza brie-1
Omleta cu leurda, sunca si branza brie-2
Omleta cu leurda, sunca si branza brie-3
Omleta cu leurda, sunca si branza brie-4
Omleta cu leurda, sunca si branza brie-5

COMENTARII (13)

laura_n 1

27.04.2013, 17:54

buuuunaaa de iti vine sa decolezi spre Ploiesti

mihaelar63 1

11.05.2013, 01:43

Ce de leurda ai ,aproape ca te invidiez

babi5 1

05.06.2013, 15:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04