Omleta cu loboda a la Diana

de Bucataras Diana in Mancare copii, 25 Noi 2016 | 3236 vizualizari

 

Nu ma bateti... Si in omleta am pus chia.... :)

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi loboda
  • 8 oua
  • 200 g kaizer afumat si pastrama pui (ambele de casa)
  • 2 fire praz
  • 1 ardei gras/kapia mare
  • 50 g branza de capra cu menta 
  • 50 g telemea de vaca
  • 3 linguri iaurt cremos
  • 3 linguri fulgi ovaz
  • 2 linguri chia
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu loboda a la Diana:

Spalam loboda si o taiem marunt, o punem intr-o tigaie la prajit, fara ulei, doar cu putina sare si piper. Dupa ce se inmoaie, punem putin ulei si adaugam pe rand prazul tocat marunt, ardeii cubulete, kaizerul si pastrama de pui, taiate marunt si lasam pe foc cca. 5 minute, amestecand des. La final punem branza rasa, amestecata cu iaurt, mai lasam cateva minute si oprim focul. Ungem o tava cu putin ulei, punem in tava amestecul de loboda, iar peste amestec ouale batute in care am adaugat fulgii de ovaz, chia si dam la cuptorul preincalzit la 180 C, pentru cca.10-15 minute. Servim cu ardei copti, salata, muraturi si/sau cum prefera piticul meu, cu ketchup de casa. Pofta buna!

TIPS-URI

1

evident puteti folosi orice fel de telemea.

2

pentru varianta light, folositi branza de vaci si nu puneti kaizer.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu loboda a la Diana" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Iepuras de paste din ou in cosulet de aluat