Omleta cu rosii si mozzarella

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2010 | 4844 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g rosii
  • 125 g mozzarella
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura busuioc
  • 8 oua
  • 2 linguri lapte
  • sare si piper macinat
  • 4 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu rosii si mozzarella:

Se spala rosiile, se taie in patru, se indeparteaza semintele si cotorul, iar pulpa se taie in cubulete mici. Se scurge mozzarella si se taie cubulete. 

Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Se spala busuiocul si se usuca prin presare intre doua prosoape de hartie. Se indeparteaza tulpinile groase si se toaca.

Se sparg ouale si se bat bine intr-un vas cu laptele. Se condimenteaza cu sare si piper.

Se pregatesc doua omlete, iar astfel se vor folosi la fiecare jumatate din ingrediente.

Se prajesc cubuletele de ceapa si usturoi in ulei, se adauga busuiocul si se mai prajeste putin.

Se amesteca ouale cu rosiile, iar jumatate din cantitate se toarna in tigaie. Se intinde uniform si se gateste la foc mic timp de aprox 5 minute. Se presara mozzarella si se mai gateste cateva minute.

Se scoate omleta prin alunecare pe o farfurie, se intoarce intr-o alta farfurie, iar apoi se aluneca inapoi in tigaie. Se gateste timp de 3 minute. Se mentine calda pana se prepara si cealalta jumatate.

Se poate servi si rece taiata felii subtiri alaturi de o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu rosii si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

nadina73 1

01.08.2010, 22:19

vreau si eu corina ,deschide uas aca vin cu sampania5 f

Corinuta 1

01.08.2010, 22:28

Vaaaaai! Stai sa pregatesc paharele si vin sa-ti deschid!

Bucataras Medi 1

02.08.2010, 16:46

vreau omleta de la Corina si sampanie de la Nadina.................na, ca si rimeaza

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de pateuri cu branza