Omleta cu spanac

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2013 | 5693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g spanac proaspat
  • 1 ceapa
  • 4 oua
  • 60 g unt
  • 50 g parmezan
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu spanac:

Punem tigaia la incins cu untul, curatam ceapa si o tocam marunt si o punem in tigaie. Lasam sa se inmoaie putin.

Intre timp spalam spanacul il mai maruntim si il punem cu sare in tigaie acoperit cu un capac. Lasam sa scada.

Intr-un bol batem cele 4 oua cu parmezan, sare si piper. Dupa ce a scazut toata zeama de la spanac punem aceste oua peste spanac. Lasam la foc mic, 5-6 minute pe o parte si inca 5-6 minute pe cealalta.

Serviti calda sau rece.

POFTA BUNA!!!! ;)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (12)

Alina26 1

21.03.2013, 22:47

multumesc!!!

Geanina87 1

25.03.2013, 21:13

buna

Alina26 1

25.03.2013, 22:51

ms frumos!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta speciala cu hribi de padure