Omleta cu sunca si marar

de Merisor in Mancare copii, 12 Mai 2014 | 4248 vizualizari

 

Mi-a facut Irina pofta de omleta cu sunca, cu reteta postata in concurs, asa ca am preparat la multicooker o omleta pufoasa si satioasa.
Multumesc, Iri, pentru inspiratie!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 30 gr mozzarella rasa
  • cateva felii de sunca presata
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingura gris
  • 1 varf lingurita sare
  • 2 fire marar
  • 1 lingurita ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu sunca si marar:

Ungem vasul multicookerului cu uleiul de masline si asezam feliile de sunca in el.

Conectam aparatul la sursa de curent si setam programul Boil pentru 10 minute.

Intr-un bol, batem cele 3 oua cu putina sare, adaugam laptele, grisul, mozzarella si mararul tocat si turnam compozitia peste sunca presata cand aceasta incepe sa se rumeneasca.

Inchidem capacul vasului si asteptam expirarea timpului.

Eu obisnuiesc sa adaug lapte sau apa minerala in omleta pentru ca iese mai pufoasa si mai multa :D

De data aceasta am adaugat si o lingura de gris, asa am invatat eu cand stateam la camin si eram de serviciu la cantina, asta in timpul liceului.

Am intors omleta si pe partea cealalta cu 5 minute inainte de a expira timpul, pentru ca multicookerul nu rumeneste bine preparatele deasupra. Asta nu inseamna ca nu sunt coapte, dar nu se obtine culoarea aceea rumena ca in cuptor.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu sunca si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Anett 1

12.05.2014, 15:27

hmmm ce bun!

JulyCris 1

12.05.2014, 17:43

Bun,bun!

- Andreea - 1

13.05.2014, 16:10

Tare buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta coapta