Omletă cu telemea de capră şi şuncă de pui

de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2012 | 2992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă;
  • 2 lg lapte;
  • 1 lgţ smântână;
  • un cubuleţ telemea de capră;
  • 1 felie şuncă de pui;
  • 1/4 ardei roşu sau gogoşar;
  • 1 vârf lgţ oregano;
  • 1 vârf lgţ busuioc;
  • 1 vârf lgţ parmezan ras (opţional);
  • foarte puţin unt, pentru uns tigaia;
  • sare (depinde cât de sărată e brânza);
  • piper.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă cu telemea de capră şi şuncă de pui:

Obişnuiesc să spăl ouăle înainte de a le găti.

Se bat ouăle, se adaugă laptele, smântâna, telemeaua tăiată mărunt, condimentele (oregano, busuioc, sare - dacă e necesar, piper). 

Se încinge tigaia, se unge cu unt.

Se toarnă ouăle în tigaie, se ţin la foc mic până când s-au "închegat", se adaugă şunca de pui deasupra, se întoarce omleta ca şi clătita. 

Se ornează farfuria după placul şi imaginaţia fiecăruia, se presară totul cu puţin parmezan (opţional).

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă cu telemea de capră şi şuncă de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Sim0na 1

11.04.2012, 22:06

Ina 1

12.04.2012, 10:01

ce bine arata! Harniocuto

DinDragostePentruGatit 1

13.04.2012, 23:32

Multumesc, Ina.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crema de branza cu boia