Omleta cu telemea Delaco si rosii chery

de babi5 in Mancare copii, 5 Ian 2015 | 1370 vizualizari

 

Un mic dejun sanatos , satios si usor de realizat il recomand cu mare drag. , bun , bunut di tat

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 6 rosii chery
  • 50gr telemea delaco
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura lapte
  • sare
  • piper alb
  • 3 castraveciori murati ( pentru decor)
  • 3-4 felii morcov murst( pentru decor)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu telemea Delaco si rosii chery:

Ouale se spala bine si se sparg intr-un castron , la care adaugam laptele putina sare si piper alb ( avind in vedere cit de sarata este telemeaua)apoi batem bine,  dupa care adaugam telemeaua rasa.

Intr-o tigaie de teflon sau ceramica punem uleiul, lasam sa se incinga bine, apoi adaugam ouale rotind usor ca si la clatite sa uniformizam frumos, cind omleta a prins putina consistenta  adaugam deasupra rosiile cherry pe care le-am spalat bine si le-am portionat in sferturi.

Lasam sa se formeze bine apoi intorcem cu grija cu o paleta( sau doua  sa va fie mai usor si sa incercam sa ramina intreaga)

Apoi o punem pe platou intreaga sau o impaturim in doua.Asezonam cu castraveti murati si rondele de morcov.Se serveste evident calda.

 

TIPS-URI

1

Daca nu va ajunge omleta adica nu va saturati puteti pune si un iaurt alaturi sau lapte batut

2

Cine doreste poate pune si parmezan deasupra inainte de a o servi

3

Eu am ciupit-o un picut dar s-a mincat si asa

RETETA IN IMAGINI

Omleta cu telemea Delaco si rosii chery-0
Omleta cu telemea Delaco si rosii chery-1
Omleta cu telemea Delaco si rosii chery-2
Omleta cu telemea Delaco si rosii chery-3
Omleta cu telemea Delaco si rosii chery-4
Omleta cu telemea Delaco si rosii chery-5
Omleta cu telemea Delaco si rosii chery-6
Omleta cu telemea Delaco si rosii chery-7

COMENTARII (17)

babi5 1

06.01.2015, 20:18

multumesc draga mea elucubraticulinare este buna tare

mirela0911 1

08.01.2015, 13:57

Tare buna omleta!

monik80 1

09.03.2015, 11:55

Foarte buna,am incercat-o si eu,bravo

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04