Omleta de iarna

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2015 | 1505 vizualizari

 

Foarte buna si satioasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 buc de carnati de porc
  • 100 gr de gusa de porc
  • 100 gr cascaval
  • 1 ceapa
  • gogosari murati
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta de iarna:

Ouale le batem cu putina sare si piper. Restul ingredientelor le taiem feliute si le calim intr-o tigaie cu o lingura de ulei. Prima data punem carnatul, gusa, ceapa, cascavalul si gogosarii taiati fidelute. Dupa ce s-au rumenit adaugam ouale batute.

Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Gogosarii ii scurgem bine de zeama.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Omleta de iarna 360854
retete culinare - Omleta de iarna 360855
retete culinare - Omleta de iarna 360856
retete culinare - Omleta de iarna 360857
retete culinare - Omleta de iarna 360858
retete culinare - Omleta de iarna 360859
retete culinare - Omleta de iarna 360860
retete culinare - Omleta de iarna 360861
retete culinare - Omleta de iarna 360862

COMENTARII (16)

Rocsi 1

04.01.2015, 21:05

Corinuta 1

04.01.2015, 21:54

buna omleta!

MOKUSKA 1

05.01.2015, 09:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55