Omleta in culori

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2013 | 945 vizualizari

 

poftiti la micul dejun!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 linguri de faina
  • 2 linguri de ulei
  • 3 felii de salam
  • 30 gr. cascaval afumat Delaco
  • 3 foi se salata verde
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta in culori:

Amestecam intr-un castron ouale cu faina, avand grija sa nu ramana cocoloase. Adaugam uleiul, sarea si piperul.

Asezam intr-o tigaie antiaderenta cele 3 felii de salam, le prajim pe ambele fete,apoi turnam amestecul de oua si faina. Deasupra asezam bucati de cascaval afumat si fasii de salata verde.

Lasam sa se prajeasca foarte bine pe o parte,apoi intoarcem omleta cu grija sa nu se rupa si o lasam sa se prajeasca si pe partea cealalta.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Omleta in culori 266453
retete culinare - Omleta in culori 266454
retete culinare - Omleta in culori 266455
retete culinare - Omleta in culori 266456
retete culinare - Omleta in culori 266457
retete culinare - Omleta in culori 266458
retete culinare - Omleta in culori 266459
retete culinare - Omleta in culori 266460
retete culinare - Omleta in culori 266461
retete culinare - Omleta in culori 266462
retete culinare - Omleta in culori 266463
retete culinare - Omleta in culori 266464

COMENTARII (9)

Rocsi 1

06.10.2013, 12:27

Corinuta 1

06.10.2013, 12:45

Ce fain! Si eu tot omleta facui azi!

Anett 1

06.10.2013, 15:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25