Omleta la cuptor

de rena in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2013 | 31891 vizualizari

 

O omleta care de copii este foarte indragita,mancata calda sau rece.Ideal pentru lucratorii care doresc sa faca o masa rapida.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 3 cartofi
  • 2 carnati
  • o ceapa
  • partunjel
  • 200gr.crema lichida sau 3 linguri smantana
  • sare,piper,nucsoara,
  • boia de ardei dulce
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor:

Curatam cartofi si ii taiem cubulete,ii punem in tigaie si ii prajim usor.

Batem ouale cu crema ,sare ,piper,nucsoara si boia de ardei dulce.

Intr-un vas termorezistent  asezam cartofi apoi taiem felii carnatul .

Punem ouale batute, ceapa taiata rondele ,patunjel tocat .

Bagam la cuptor incalzit pt. 20 de min.

Pofta buna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor, cu cartofi si preparate din carne