Omleta la cuptor cu verdeata

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2012 | 2908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 5 felii muschi file
  • 3 felii cas de oaie
  • 4 cozi ceapa verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 rosie
  • 1 lingura unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu verdeata:

Ungem un vas de ceramica, nu foarte mare, cu unt. Intr-un bol mixam ouale cu sare si putin piper. Muschiuletul il taiem cubulete. Casul il facem bucatele nu foarte mari. Cozile de ceapa le spalam si le facem rondele. Patrunjelul verde il spalam si il tocam marunt. Peste ouale facute spuma punem muschiul, branza, ceapa si patrunjelul verde. Le amestecam usor cu o lingura, apoi turnam compozitia in vasul pregatit. Rosia o spalam si o facem felii, apoi le punem deasupra omletei.

Dam vasul la cuptor si dam si drumul la foc. Lasam omleta pana prinde deasupra o usoara culoare aurie. Cand este gata o scoatem sa se racoreasca putin.

Se serveste simpla, cu salata, cu rosii si ce mai doriti. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Rocsi 1

07.07.2012, 23:37

Mamaie multumesc!

MIUTA 1

08.07.2012, 00:32

Ce bine arata

Rocsi 1

15.08.2012, 13:51

Multumesc Miuta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ciuperci la cuptor