Omleta light din albusuri si spanac

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2013 | 1250 vizualizari

 

De obicei cand ne raman albusuri de la vreo reteta facem dulciuri..eu va propun o omleta simpla si sanatoasa,tocmai buna pentru un pic de dieta... :)

 

INGREDIENTE

  •  4 aalbusuri
  • 50 ml lapte
  • 200 g spanac
  • 50 g parmezan
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta light din albusuri si spanac:

Mai intai ne ocupam de spanac.Eu am folosit spanac surgelat.Se pune la fiert apa cu sare.Cand da in clocot punem spanacul  surgelat.Il fierbem 6-8 minute.

Scurgem apa si lasam sa se raceasca.

Albusurile le batem un pic,adaugam laptele si parmezan.Amestecam bine.

Intr-o tigaie eu am folosit una de diametrul 22,punem un strop de ulei.Varsam albusurile.Coacem omleta pe ambele parti.

Dam focul mai incet,adaugam spanacul.Il intindem pe toata suprafata.Impaturim in doua omleta si o lasam pe foc inca 2-3 minute pe ambele parti.

Servim omleta calda.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Omleta light din albusuri si spanac-0
Omleta light din albusuri si spanac-1
Omleta light din albusuri si spanac-2
Omleta light din albusuri si spanac-3
Omleta light din albusuri si spanac-4
Omleta light din albusuri si spanac-5
Omleta light din albusuri si spanac-6

COMENTARII (25)

nadea68 1

16.10.2013, 17:55

lia

mihaelar63 1

17.10.2013, 01:53

Am vazut doar titlulsi mi-am zis ,, Daa , o doamna cocheta , tine dieta !!! "
... Si Cleme nu stie ce vrea, muschiul e tot verde , precis gaseste in desele ei plimbarici

nadea68 1

17.10.2013, 18:03

mihaelar63,dieta asa din cand in cand

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04