Omleta persana cu rosii

de Mitinita in Mancaruri de legume, 7 Oct 2014 | 3882 vizualizari

 

O omleta care trebuie servita, neaparat cu ceapa alba si paine proaspata.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 500 gr de rosii de gradina
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta persana cu rosii:

 

Rosii se spala si se taie prin robot sau blender. Daca va deranjeaza pielita,le puteti curata inainte de a le introduce in robot.

Punem uleiul intr-o tigaie infierbantata si apoi adaugam rosiile taiate.

Le lasam sa se prajeasca pana se reduce zeama.

Separat,batem ouale si apoi le punem in tigaie.

Le mai lasam cateva minute,pana se intaresc ouale.

Servim omleta calda cu felii de ceapa taiata si paine proaspata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta persana cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de vinete