Omleta picanta cu galbiori

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2013 | 6346 vizualizari

 

Iar v-am adus micul dejun :) Mie cel mai mult imi place omleta cu ciuperci, asa ca atunci cand am gasit la magazin minunatiile astea galbene, am zis ca musai sa-mi fac omleta cu ele:))

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g galbiori
  • 1 ceapa alba sau 2-3 fire ceapa verde
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper macinat
  • chili, fulgi de ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta picanta cu galbiori:

Se spala bine ciupercile din mai multe ape, se taie feliute si se pun la calit in uleiul incins, amestecand din cand in cand timp de 5-6 minute. Se curata ceapa si se taie felii, apoi se adauga peste ciuperci si se mai calesc 4 minute. Se bat ouale cu un praf de sare si se toarna peste ceapa si ciuperci. Se condimenteaza cu piper si chili, iar dupa 3-4 minute si intoarce omleta sa se rumeneasca frumos pe ambele parti. Se rastoarna pe o farfurie si se serveste.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

din ingredientele de mai sus ies doua omlete potrivit de mari

2

daca va place mai consistenta puteti adauga si 100 g cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta picanta cu galbiori" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ciuperci