Omleta "pomana porcului"

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2014 | 7639 vizualizari

 

Noi mancam de sarbatori, si nu numai, carne prajita simplu gen pomana porcului si carnati de casa prajiti. Ramanand pe a doua zi din ea mi-a venit ideea unei omlete si nu am regretata. A fost foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 250 g bucati carne si carnati prajiti
  • 3 oua
  • 100 g branza de burduf
  • 1 lingura din uleiul de la friptura
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta "pomana porcului":

Intr-o tigaie se pune lingura de ulei si bucatile de carne si carnati prajite si le lasam sa se incinga bine.

Ouale se bat cu piper si se amesteca cu branza de burduf sfaramata.

Sare se pune doar daca credeti de cuviinta branza fiind destul de sarata.

Cand carnea si carnatii incep sa sfaraie se toarna ouale in tigaie.

Se prajeste 3-4 minute pe ambele parti pana se rumeneste frumos.

Se intoarce usor cu o farfurie prin rasturnare.

Cand este gata se scoate pe farfurie si se serveste cu acritura.

Eu am mancat-o cu pepene murat!

A fost foarte buna!

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Este la fel de buna si cu branza telemea.

2

Daca nu ramane de la "pomana porcului" carnea si carnatii se pot praji 20-25 minute in ulei cu sare si piper, pana sunt prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta "pomana porcului"" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu dovlecei si branza