Omleta pufoasa cu spanac, rosii si Parmezan

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 19 Iun 2016 | 378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de paine din tarate cu seminte
  • ulei de masline
  • 2 oua mari
  • 5 grame Parmezan
  • 1 mana de spanac proaspat
  • sos picant (eu am folosit Tabasco Chipotle)
  • 1 rosie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta pufoasa cu spanac, rosii si Parmezan:

Se prajeste felia de paine.

Se unge o tigaie antiaderenta cu putin ulei de masline si se incalzeste la foc mare.

Se bat ouale cu o furculita. Se toarna in tigaie si se rade branza imediat deasupra. Se impacheteaza in 6 sau 8 sau se ruleaza cu ajutorul unui spatule. 

Se aseaza spanacul pe felia de paine, apoi omleta care se stropeste cu sos picant. 

Se taie rosia felii si se presara cu sare.

 

COMENTARII (7)

AndrutzaP

AndrutzaP 1

20.06.2016, 10:25

diaconta

diaconta 1

20.06.2016, 18:50

ce bun pentru micul dejun

Rux

Rux 1

22.06.2016, 23:24

Retetele tale minunate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!