Omleta quesadilla

de Lau in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2013 | 1949 vizualizari

 

Reteta am gasit-o pe blogul LaprajiturEla

 

INGREDIENTE

  • 2lipii
  • 4 oua mari
  • 200 g cascaval
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare
  • piper
  • 1 cub de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta quesadilla:

Prima data vom curata ardeiul si ceapa,o vom taia cubulete,cascavalul il dam prin razatoare,

Intr-un bol batem ouale cu condimente dupa gust,

Intr-o tigaie adaugam untul si cand s-a topit adaugam ouale batute,lasam putin sa se prajeasca dupa care adaugam 1/2 din cantitatea de cascaval,adaugam o lipie de dimensiunea tigaii,peste omleta si lasam cca 1 min cat sa se inmoaie cascavalul,

Cu o farfurie intinsa mai mare decat tigaia rasturnam omleta,

Punem din nou in tigaie cu lipia in jos,adaugam cascaval a 2 lipie si lasam cca 1 min,dupa care intindem din nou pentru a se rumeni si a 2 lipie.

Este foarte buna si rece,

 

RETETA IN IMAGINI

Omleta quesadilla-0
Omleta quesadilla-1
Omleta quesadilla-2
Omleta quesadilla-3
Omleta quesadilla-4
Omleta quesadilla-5

COMENTARII (18)

Lau 1

23.10.2013, 13:44

mamaieelena 1

23.10.2013, 18:36

bun,bun

Lau 1

23.10.2013, 20:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04