Omleta " RESTRUCTURATA"

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2011 | 3421 vizualizari

 

de obicei cand fac cartofi prajiti nu prea se intampla sa-mi ramana...dar nu stiu cum azi nu am avut pofta de ei, dupa ce i-am facut...i-am tinut acolo o vreme...m-am gandit sa-i arunc...dar nu ma induram...la cat ador eu cartofii...asa ca i-am restructurat...intr-o omleta destul de copioasa...si am papat bine mersi ....

 

INGREDIENTE

  • o mana de cartofi prajiti
  • un ou
  • cateva felii de sunca
  • 2 feliute de slanina afumata
  • mozzarella
  • parmigiano, salata verde si rosii
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta " RESTRUCTURATA":

am pus sunca si slanina taiate cubulete in cratita sa se prajeasca putin,

am adaugat apoi cartofii sa se reinnoiasca la gust,

am batut un ou , am adaugat sare, piper si un pic de lapte si putina mozzarella tot cubulete,

am turnat peste restul din cratita si am lasat la prajit ...

am intors omleta pe partea cealalta cu ajutorul unei farfurii( daca as avea doubletta, ce bine ar fi) a mai lasat si aici putin si gata...am servit cu salata verde si rosii si putin parmigiano

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta " RESTRUCTURATA"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

cismaru_nicoleta 1

07.03.2011, 00:49

Chiar asa...nici eu nu arunc cartofii.. ...si ideea cu omleta e geniala..

MotanLaOale 1

07.03.2011, 09:34

buna buna

mamaieelena 1

07.03.2011, 14:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu mix de legume, carne si cascaval