Omleta " RESTRUCTURATA"

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2011 | 1521 vizualizari

 

de obicei cand fac cartofi prajiti nu prea se intampla sa-mi ramana...dar nu stiu cum azi nu am avut pofta de ei, dupa ce i-am facut...i-am tinut acolo o vreme...m-am gandit sa-i arunc...dar nu ma induram...la cat ador eu cartofii...asa ca i-am restructurat...intr-o omleta destul de copioasa...si am papat bine mersi ....

 

INGREDIENTE

  • o mana de cartofi prajiti
  • un ou
  • cateva felii de sunca
  • 2 feliute de slanina afumata
  • mozzarella
  • parmigiano, salata verde si rosii
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta " RESTRUCTURATA":

am pus sunca si slanina taiate cubulete in cratita sa se prajeasca putin,

am adaugat apoi cartofii sa se reinnoiasca la gust,

am batut un ou , am adaugat sare, piper si un pic de lapte si putina mozzarella tot cubulete,

am turnat peste restul din cratita si am lasat la prajit ...

am intors omleta pe partea cealalta cu ajutorul unei farfurii( daca as avea doubletta, ce bine ar fi) a mai lasat si aici putin si gata...am servit cu salata verde si rosii si putin parmigiano

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Omleta " RESTRUCTURATA" 89366
retete culinare - Omleta " RESTRUCTURATA" 89368

COMENTARII (19)

cismaru_nicoleta 1

07.03.2011, 00:49

Chiar asa...nici eu nu arunc cartofii.. ...si ideea cu omleta e geniala..

MotanLaOale 1

07.03.2011, 09:34

buna buna

mamaieelena 1

07.03.2011, 14:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21