Omleta romaneasca

de Sylvia in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 5514 vizualizari

 

Am facut-o deja de cateva ori si de fiecare data mi se pare minunata este o masa consistenta si satioasa, eu am servit-o pe post de cina , merge si de mic dejun tarziu .

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de
  • o felie mare de jambon taiata cubulete,
  • o bucata de tulpina de telina, 
  • o bucata de ardei rosu taiat cubulete,
  • cateva fire de coada de arpagic/ciboulette,
  • sare, piper proaspat macinate, 
  • 2 oua,
  • o lingura ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta romaneasca:

 Preparare: se taie sunca si legumele cubulete si se calesc intr-o lingura de ulei de masline.

 Se bat ouale bine cu sare si piper si se adauga in tigaie. Se toarna peste firele de arpahic maruntite si se da focul pe minim .

 Se acopera cu capac si se lasa la foc minim pana se prinde omleta  fara sa se rumeneasca. Se scoate apoi pe un platou, se ruleaza si se taie. Eu am servit-o cu rosii cerise si cu ruccola.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta romaneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Mihaela11_jo 1

13.01.2011, 19:45

Dlicioasa si prezentare de 5*****

epurasha2bb 1

18.01.2011, 09:22

delicioasa ! exact cum imi place si mie,colorata si bogata cu de toate!

Adinacarla 1

28.01.2011, 11:18

omleta in orice combinatie preferata mea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu ciuperci si ceapa verde