Omleta sau mic dejun de seara

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2014 | 1386 vizualizari

 

Toata lumea stie sa faca,deci n-am postat-o ca nu stiti,am postat-o ca mi-au placut culorile din farfurie.....ce mai tura vura,e buna la orice ora din zi si noapte si se face cat ai clipi.....

 

INGREDIENTE

  • 3 oua ( luate din cuibar)
  • 3-4 fire de ceapa verde( luate de pe brazda)
  • sunculita impanata ( luata de la porcu` de asta iarna)
  • piper
  • ulei pentru prajit ( nu prea mult,ca-si lasa si sunculita grasime)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta sau mic dejun de seara:

Taiem sunculita ''julien'',ceapa marunt si spargem ouale,adaugam piper si batem la ele,la oua,pana se omogenizeaza.Punem tigaia pe foc,o lasam sa se incinga,adaugam  doi trei ,stropi de ulei si turnam ''chestia'' aia omogenizata.Cand s-a rumenit pe o parte o intoarcem pe partea cealalta si cam asta-i treaba cu omleta,cu micul dejun care se mananca si seara.Sa aveti pofta,v-as da de la mine dar nu mai este...

 

RETETA IN IMAGINI

Omleta sau mic dejun de seara-0
Omleta sau mic dejun de seara-1
Omleta sau mic dejun de seara-2
Omleta sau mic dejun de seara-3
Omleta sau mic dejun de seara-4
Omleta sau mic dejun de seara-5
Omleta sau mic dejun de seara-6

COMENTARII (13)

Pushaa 1

21.03.2014, 11:06

deyutzky 1

21.03.2014, 12:11

buna

Micutza Luana 1

21.03.2014, 12:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20