Omleta speciala

de ReteteDePoveste in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2013 | 4293 vizualizari

 

Stiu ca pare un mod ciudat de a prepara omleta, dar credeti-ma ca este suuuper buna!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 ceapa potrivita
  • jumatate de ardei gras
  • jumatate de cabanos (taiat feliute)
  • 2-3 triunghiuri de branza topita (eu am pus 3)
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • sare
  • piper (va recomand piperul cu lamaie- este genial)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta speciala:

Se caleste ceapa in putin ulei. Cand ceapa devine transparenta, se adauga ardeiul, se mai tine pe foc 2-3 minute, apoi se adauga bulionul, se lasa 1-2 minute ca toate aromele sa se imbine, si se pune cabanosul taiat feliute. Intre timp se bat ouale se pune sare, piper, si se pune branza topita taiata cubulete (nu foarte mici).

Cand cabanosul este facut, se adauga ouale. Se lasa sa se faca pe o parte, apoi se intoarce cu o paleta, pentru a se face si pe partea cealalta (mie mi s-a rupt cand am incercat sa o intorc frumos, sper ca voua sa va reuseasca).

Va doresc pofta buna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta speciala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Corinuta 1

04.09.2013, 18:36

ce bunatate ai facut!

ReteteDePoveste 1

04.09.2013, 19:38

multumesc :*

babi5 1

05.09.2013, 07:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute