Omleta umpluta cu quinoa in stil grecesc

de Satisfyyourcravings in Salate, 16 Ian 2016 | 3724 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru tzatziki:
  • 50 ml iaurt bio degresat
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 1/2 catel usturoi
  • 1/4 castravete
  • 1/2 lingurita oregano
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/3 lingurita otet din vin alb
  • Pentru omleta:
  • 1 ou bio
  • 1 albus de ou bio
  • 1 lingura lapte
  • 20 grame unt
  • Pentru quinoa:
  • 20 grame quinoa gatita (despre cum se gateste quinoa aici: http://www.bucataras.ro/retete/macrou-cu-salata-de-quinoa-si-rosii-si-sos-de-iaurt-cu-hrean-59984.html)
  • 1 mana spanac proaspat
  • 1 lingura masline Kalamata, fara samburi, taiate
  • cateva rosii cherry, taiate
  • 2 mini ardei copti umpluti cu branza, rupti in bucati
  • 1/2 lingura rosii uscate la soare, feliate
  • 1/2 catel de usturoi
  • 1/3 lingurita oregano uscat
  • 1/3 lingurita busuioc uscat
  • sare/piper
  • 1 lingura branza feta sfaramata
  • 1/2 lingura muguri de pin
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta umpluta cu quinoa in stil grecesc:

Se amesteca iaurtul cu sare, castravetele taiat cuburi, sucul de lamaie, otet, oregano, usturoiul si ulei de masline.

Se amesteca quinoa cu spanacul, maslinele, rosiile uscate la soare, ardeii, usturoiul pisat, oregano, busuioc, sare si piper.

Se bate oul, impreuna cu albusul, sare si lapte, cu ajutorul unei furculite. 

Se incalzeste untul intr-o tigaie si se prajeste omleta pana cand ouale incep sa se gateasca. Se aseaza salata de quinoa in treimea inferioara si se impachetaza, aducand partea superioara, deasupra.

Se scoate pe o farfurie si se presara cu branza feta, seminte de pin, sosul tzatziki si rosiile cherry taiate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta umpluta cu quinoa in stil grecesc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salată de fasole roșie