Onion rings

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2011 | 6306 vizualizari

 

O reteta by http://micutacasa.blogspot.com/, cu mici modificari.
Am tot strambat din nas cand am vazut reteta aceasta..
-"Ceapa prajita?! Bleah....:))"
Dar tot am incercat-o pt ca asa-s eu, mai curioasa....
Si alaturi de sos, chiar mi se parea mai imbietoare.
Prin urmare, dupa ce am venit de la festivitatea de deschidere a noului an scolar, cu un brat de flori primit de la elevi, m-am gandit sa prepar si eu o noua reteta impodobita cu floricelele primite:)))
Rezultatul? Nici gand n-a fost pe masura asteptarilor mele....
Pentru ca a iesit o mancarica grozava!!! Nici pomeneala de gust de ceapa sau mai stiu eu ce chestii de care ma temeam..
Au un gust de chipsuri, sunt crocante si merg absolut perfect cu acest sos.

 

INGREDIENTE

  • Pentru sos:
  • 1/2 cana maioneza (preferabil de casa)
  • 1 lingura ketchup (preferabil de casa)
  • 2 linguri de pasta de hrean (preferabil de casa)
  • 1/3 lingurita boia
  • 1/4 lingurita sare
  • un varf de lingurita oregano uscat
  • 1 varf de cutit piper negru
  • 1/3 lingurita chilli praf
  • Pentru pane:
  • 1 ou
  • 1 cana lapte
  • 1 cana faina
  • 1 1/2 lingurita sare
  • 1 1/2 lingurita chilli
  • 1 lingurita boia
  • 1/2 lingurita piper 
  • 1/3 lingurita oregano uscat
  • 1 ceapa mare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Onion rings:

Se prepara sosul, mai intai. Punem toate ingredientele intr-un castron si le amestecam bine, apoi punem sosul la frigider.

Curatam ceapa si apoi o taiem felii de aprox. 1/2 cm. Desprindem inelele de ceapa, cu grija, sa nu se rupa.

Preparam aluatul pt pane: batem oul bine, adaugam condimentele, laptele, apoi, treptat faina.Luam inelele de ceapa si le punem pe toate in castronul cu aluat si le amestecam foarte incet cu o paleta, pana sunt unse de tot cu compozitie. In uleiul incins bine, dar nu la foc maxim, prajim pe rand toate inelele.

Le luam pe un servet de hartie, ca sa mai absoarba putin uleiul in exces, apoi scoatem sosul pregatit dinainte din frigider si servim cu mare pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Onion rings" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Apertiv ciuperci umplute