Oreo Brownie

de deliciousflavours in Prajituri, 14 Dec 2012 | 1785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 150 gr ciocolata neagra
  • 250 gr unt
  • 160 gr faina
  • 300 gr zahar
  • 1 praf de copt
  • biscuiti Oreo (in functie de cat doriti sa puneti)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oreo Brownie:

Topim ciocolata impreuna cu untul pe baie de aburi. Separat mixam ouale cu zaharul pana devine ca o spuma si se deschide la culoare (aprox 5 min). Daca ciocolata si untul sunt complet topite, amestecam pana la omogenizeze si lasam sa se racoreasca putin, dupa care adaugam in fir subtire la compozitia cu oua. Incorporam faina amestecata in prealabil cu praful de copt si turnam compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra asezam biscuitii Oreo rupti in bucati mai mici sau si mai mari, dar atunci va sfatuiesc sa-i asezati cat mai ordonat pentru a nu intampina probleme la feliere (ei fiind tari, iar aluatul pufos). Dam tava la cuptorul preincalzit circa 30-35 minute, nu mai mult. Chiar daca este usor umeda cand testam cu scobitoarea, este in regula deoarece se mai usuca in timpul racirii. Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Biscuitii Oreo trebuie rupti in bucati mai mici sau asezati in linie astfel incat felierea sa fie mai usoara.

RETETA IN IMAGINI

Oreo Brownie-0
Oreo Brownie-1

COMENTARII (29)

Satisfyyourcravings

Satisfyyourcravings 1

16.12.2012, 12:28

Ce bine arată!

deliciousflavours

deliciousflavours 1

19.12.2012, 09:43

mersi mult fetelor ptr aprecieri, va pup cu drag!

Mihaela11_jo

Mihaela11_jo 1

19.08.2013, 22:59

La Multi Ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!